top of page

Kiugró sikereink az OTP Faktoringnál, újult erővel folytatjuk munkánkat!

Tisztelt Devizaadósok!

Az elmúlt hónapokban tucat számra sikerült tető alá hozni igen kedvező egyezségeket az OTP Faktoring Zrt-vel. Sok ügylet zárult kamatmentes, csökkentett tőkeösszegre kialkudott részlettel, sok csökkentett tőkeösszeg melletti egyösszegű elszámolással. Amennyiben követelését felmondták, azt már az OTP Faktoring Zrt. kezeli (nem az OTP Bank vagy a Merkantil) és még nem kötött velük megállapodást, nagyon jó eséllyel segíteni tudunk akkor is, ha nincs tőkéje az egyösszegű rendezésre és ingatlanát nem akarja feláldozni.

A következő napokan friss referenciaként közzé fogunk tenni anonimizált egyezségeket - ahogy azt már megtettük korábban is.

Természetesen nem csak az OTP Faktoringgal sikerült megállapodást tető alá hoznunk, azaz amennyiben más hitelintézetnél van tartozása, akkor is segíteni tudunk, kellő szakmai tudással, kapcsolati tőkével és rutinnal felvértezve.

Az elmúlt év tapasztalata egyértelműen az volt, hogy a perek mára már eszközzé degradálódtak, hogy feltartóztathassuk a bankokat (lásd pl. végrehajtás megszüntetési perek, ellentmondás fizetési meghagyásban és azt követő peres eljárás) az igazi és végleges megoldás az egyezség.

Kapacitásbeli problémáinkat kezeltük, új tagokkal bővült csapatunk, ezzel kapcsolatos közzétételek is megtörténtek a honlapon és a Facebookon is. Újult erővel folytatjuk munkánkat!

Bárdos és Némethi Ügyvédi Együttműködés a Devizaadósokért FRISSÍTÉS! az ígértek szerint az egyes konkrét ügyek megtelinthetőek itt: https://www.devizaadosokert.hu/single-post/2017/12/06/EGY%C3%9CTTES-TAL%C3%81LAT---az-OTP-Faktoringgal-%C3%BCgyfeleink-sz%C3%A1m%C3%A1ra-l%C3%A9trehozott-dokument%C3%A1lt-egyezs%C3%A9geink

bottom of page