Friss hírek
Csatlakozás az
e-mail listára

Új tagokkal bővül az ügyvédi együttműködés csapata - Dr. Jankovics Krisztina bemutatkozása

DR. JANKOVICS KRISZTINA

ÜGYVÉD

Dr. Jankovics Krisztina diplomáját a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán szerezte 2011-ben. Hallgatói évei alatt aktív résztvevője volt az egyetemen működő támogató rendszernek, a TUTOR-programnak. Későbbi munkaterületei megalapozása érdekében már ekkor is a szerződések jogával és kártérítési joggal foglalkozott.

2012-től dr. Kozma Tamás egyéni ügyvéd irodájában helyezkedett el, ahol közlekedési büntetőjoggal, szabálysértési és kártérítési joggal foglalkozott. Ezt követően többek közt a Dr. Bárdos Gergely Ügyvédi Iroda tagjaként tevékenykedett, ez idő alatt a szerződések joga, a követeléskezelés és a „devizahiteles perek” területén szerzett gyakorlati tapasztalatokat. 2016-ban tett sikeres szakvizsgát, munkássága során szakterületévé vált az adósság- és követeléskezelés, valamint kiemelkedő ismereteket szerzett a kártérítési jog alkalmazásában is.

Dr. Némethi Gábor és dr. Bárdos Gergely nagy leterheltségére tekintettel, a jövőben dr. Spránitz Gergely mellett dr. Jankovics Kriszta fogja ellátni a személyes tanácsadásokat a Bárdos és Némethi Ügyvédi Együttműködés keretében, változatlan helyszínen.

KAPCSOLAT

Bárdos és Némethi Ügyvédi Együttműködés a Devizaadósokért

1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 18.,

2-es kapucsengő

​​

Név *

E-mail *

Telefon *

Tárgy *

Üzenet *

      +36-70/284-6978​

      devizaadosokert@gmail.com

  • Black Facebook Icon